Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

miercuri, 18 mai 2011

Stroscan nu mai merge la FMI

Cică de acum merge doar la bărbaţi.Atenţie la săpun, nea Stroscane!
 Adevărul e altul.S-a întîmplat la nivel micro cu duduia aia ce se va întîmpla cu ţara noastră la nivel macro.
Acum ceva vreme, acest Dănimic a împrumutat-o pe doamna cameristă cu ceva bani să se redreseze economic femeia, să-şi plătească întreţinerea,în fine, să treacă iarna. Împrumutul a fost în stil FMI, adică i-a pus-o.Condiţia, la ea mă refer.Condiţia, ca la noi : să facă disponibilizări, adică să-l dea afară pe bărbat'su, să taie 25% din bumboanele copchiilor şi să-şi privatizeze tot ce mai avea prin casă, aur,electrocasnice,maşina, pe nimic, unor investitori străini, prieteni cu Stroscan.
 Femeia a luat banii, ce a zis, lasă că mă descurc eu, doar n-o fi dracu aşa de negru.N-a zis-o cu voce tare, că la ei, la americani,ar fi fost rasism penal.Într-adevăr, n-a fost dracul negru.Şi nici nu l-a văzut pe dracul gol, ci pe Stroscan.Care tocmai dădea să încaseze dobînda penalizatoare.Creştea dobînda văzînd cu ochii.Şi-a încasat-o, că...de!Cînd eşti obişnuit doar să încasezi, o mai şi încasezi, că doar cît poţi să încasezi fără să deranjezi?...
De cîte ori ţi-a spus mama, nea Stroscane, nu păpa lacom, că ai să te îneci!
Aiurea scandal sexual.Camerista aia neinstruită n-a înţeles nimic.Cînd nu ai bani să plăteşti FMI-ul, nu-i problemă, plăteşti în natură pînă devine natură moartă sau flască.Şi au băieţii grijă să rămîi toată viaţa o cameristă înglodată în datorii, fie că eşti o new-yorkeză, fie că eşti o ţară de mîna a paişpea, aşa ca a noastră.Diferenţa e că unei new-yorkeze i se mai respectă drepturile din cînd în cînd.
 Să vedem cînd o fi să-i vină rîndul României să fie violată de resurse de FMI, că doar bani de rate pentru împrumuturi n-o să aducă Băsescu de acasă.Va mai fi un tsunami politic, un megascandal sexual?
 Bineînţeles că nu, dar aici stroscanii au circumstanţe atenuante,ce să zic, şi României îi cam place.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Lăsați orice comentarii, voi ce intrați aici!