Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

vineri, 24 iunie 2011

DIALOG

Gata, m-am săturat să vorbesc singur.Vreau să am un dialog cu voi.Vom proceda în felul următor: voi îmi propuneţi o temă care vă interesează, iar eu am s-o dezvolt aici, pe blog.Apoi comentăm.
De fapt, prima temă, aşa, mai mică, am s-o propun chiar acum.
Ce părere aveţi de românii stabiliţi în străinătate care epatează atunci cînd vin în ţară, folosindu-se de statutul lor, de "plecaţi"? Am văzut următoarea secvenţă: o domnişoară vorbea în engleză cu un cetăţean străin la ghişeul unei bănci.Ca să fie complet tabloul, domnişoara vorbea despre cît sunt de tîmpiţi românii care lucrează în bănci, şi cît sunt de tîmpiţi românii în general.La un moment dat, discuţia devine mai tehnică, legată de schimbul valutar.Casiera intervine, considerînd că e cazul să aducă oleacă de realitate în fanteziile supraromâncei.Domnişoara se ofuschează la dovada faptului că mai este cineva din România care rupe oleacă de engleză, şi se răsteşte la casieră:- Da te-am întrebat eu ceva? Surprinsă, casiera, încearcă să-i explice că voia doar să ajute, dar domnişoara, de undeva, de foarte de sus, s-a mai răstit o dată:- Repet, te-am întrebat eu ceva?
Aştept comentariile voastre şi pe ale mele.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu