Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

duminică, 10 iunie 2012

Gura Google-ului adevăr grăieşte!

Sau, altfel spus, Google are gura chromată.
 În această duminică dedicată - de unii - alegerilor locale, prin urmare politicii, m-am refugiat, ca pe vremea dictaturii, în cultură. Mă rog, nu prea adînc în cultură, de teamă să nu mă rătăcesc. Şi aşa, mîndrele noastre culturi s-au distrus aproape de tot, s-au defrişat, s-au prăduit, s-au umplut de haite flămînde de scriitoraşi şi jurnalişti care se hrănesc din gunoaie. Uneori coboară pînă în oraş, la tomberoane. Aşa că m-am refugiat într-o poieniţă a culturii, un spaţiu amenajat regulamentar pentru barbecue intelectual. Cărţi moca online. Un site cu multe titluri, cărţi în format PDF. Eram chiar în pericol să citesc ceva, mi-a atras atenţia un titlu, "M-am hotărît să devin prost", de Martin Page. Am fost salvat, miraculos, de Google. Bunul şi bătrînul browser a afişat sub titlul cărţii reclama "Angajează-te într-o bancă". Superb. De ce nu am avut Google acum 14 ani?!

  S-a dus naibii cititul. Copleşit de modul aproape mistic în care viaţa mi s-a descifrat în faţa ochilor, m-am dus să beau o bere. Şi să reflectez la importanţa şi semnificaţia acestei descoperiri majore .  
 Ca un mesaj profetic, "de dincolo", bannerul electronic de sub titlul cu pricina ar putea salva multe vieţi. De exemplu, în combinaţie cu acest titlu, ar putea fi programate următoarele anunţuri: "M-am hotărît să devin prost. Însoară-te", sau " M-am hotărît să devin prost. Rămîi în România", eventual " M-am hotărît să devin prost. Uită-te la OTV" şi cîte şi mai cîte. Să nu îndrăzniţi să mai spuneţi că nu puteţi face nimic în ţara asta ! Important e să fii cu adevărat hotărît.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu