Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Seară de poezie la DIICOT.Recită în scris controlorii ansamblului "LuCFRii"


1. CFR Călători a tras biletul cîştigător:
      Unicul bilet de tren vîndut vreodată pe ruta Tg.Frumos-Hârlău a fost scos la licitaţie de către prestigioasa casă de licitaţii Necolaiciuc`s ! 
Dan Diaconescu îl sfătuieşte pe viitorul cîştigător al licitaţiei să nu semneze nimic pînă nu verifică atent ca biletul să aibă toate anexele şi numele în clar al cumpărătorului.Abia atunci să nu dea banii !

2.Victor Ponta şi-a lansat CV-ul de iarnă-primăvară!
    Prim-ministrul a ţinut să dea un exemplu personal tuturor celor care călătoresc cu trenul. Domnia sa şi-a trecut în CV seriile tuturor cardurilor de student-masterand-doctorand cu care a călătorit pe cele mai prestigioase căi ferate din lume. Tot în această idee a enumerat toate nunţile şi botezurile la care a fost naş şi a dansat trenuleţul, precizînd că a compostat toţi participanţii. I se aburiseră ochelarii.
   Cît despre povestea cu plagiatul, a rămas ca-n tren.

3.Crin Antonescu nu se culcă pe o ureche
   În apărarea oamenilor legii, acuzaţi de presă că s-au trezit prea tîrziu în cazul anchetei de la CFR Călători, Crin Antonescu a afirmat că e mai bine să te trezeşti mai tîrziu. Totodată, a recomandat companiei în discuţie să continue măsurile de redresare, prioritară fiind modernizarea trenurilor, mai precis înlocuirea vagoanelor învechite cu vagoane de dormit.

4.Traian Băsescu: "Trenul nu-i ca vaporul!"
    În replică la cele declarate de Crin Antonescu şi pentru a prosti mulţimea că se implică, Traian Băsescu a declarat că trenurile din Romania n-ar trebui să aiba decît beau-wagon şi vagon-restaurant.

5.Măsuri fără antecedent la CFR Călători!
   Şefii CFR au stabilit ca, de la 1 noiembrie, naşii care sunt prinşi că iau şpagă vor suferi pedepse din cele mai aspre, conform legii. Cei care nu sunt prinşi, vor fi premiaţi.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Lăsați orice comentarii, voi ce intrați aici!