Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

luni, 2 septembrie 2013

Cinci minute

   Te grăbești? Mai ai doar cinci minute și apoi trebuie să faci altceva decît ceea ce ți-ai dori? Dar mai ai cinci minute.
Cinci minute ca să trăiești. Ca să ridici propriul tău zid împotriva ororilor lumii ce-ți mutilează sufletul. Ca să te gîndești la fericirea celorlalți. Să disperi și să speri. Să păcătuiești și să obții iertarea. Să ierți la rîndul tău. Să-ți fie dor și să ți-l stingi. Să te pierzi și să te regăsești. Eventual, să faci o cafea bună. Sau să spui ceva cuiva care are nevoie de asta. Sau să te lași de fumat. Sau să te apuci de sport. Să trăiești răsăritul. Să realizezi că începe cea mai frumoasă toamnă din viața ta.  Să crezi.
  Uneori viața se schimbă radical într-o singură clipă. Și nu mai apuci să faci nimic din ceea ce ai fi putut face în cinci minute.
  Unde te grăbești? Spre ce? Habar n-ai. Dar oriunde te vei duce și orice ți se va întîmpla, cele cinci minute vor fi cu tine.

Un comentariu :

Lăsați orice comentarii, voi ce intrați aici!