Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

duminică, 15 septembrie 2013

Păsărica blondă

Acțiunea se întîmpla într-o zi de duminică, la baza de agrement Ciric, noul Ciric cum s-ar spune.
New Ciric: the next level of barbecue!
Tocmai ne pregăteam să plecăm, după o după amiază stricată de un accident stupid la minigolf: Toma a descoperit pe calea cea mai grea că nu e bine să stai prea aproape de cineva care tocmai își ia avînt să lovească cu o crosă destul de grea și de dură. Din fericire, nu i-a rămas nici un semn.
Apropo de lovituri la cap, ia priviți ce spectacol dădea în parcare înaripata din filmuleț. Ca o veritabilă blondă: de la oglindă, la geam și înapoi.


Uite la ea, cum, după primul cap, se uită jenată în jur, scrutează parcarea să observe dacă n-a văzut-o cineva.
O altă variantă ar fi ca acea mașină să fi aparținut celor șapte pitici. Un fel de mașină de firmă. Iar această zburătoare, fiind de servici duminică seara, voia să intre pe geam ca în desenul lui Disney, să facă curățenie prin mașină în caz că minerii ăia șapte vor mai lua de pe centură vreo Albă-ca-Zăpada pentru a o exploata ca pe Roșia Montană, prin toate peșterile și puțurile din dotare.Hai-HO, Hai-HO! Gigi, pleacă din Ghencea! Și nu sînt departe de realitate cu această referire becalică, bănuiesc că și prezentatoarele de la sport își mai încuie cheile în mașină și dau cu capul în geam. Nu rîdeți, știu ele ce știu. Așa și-au început cariera. Într-o mașină, în altă mașină, seara, prin parcări. Dînd cu capul ritmic în geamuri și-n parbrize. Așa au înțeles ele, că nu se deschide portiera decît după ce ridică picioarele în sus și dă de cîteva ori cu căpșorul ei frumos în geamul portierei. Dacă e valabil din interior spre exterior, de ce n-ar fi valabil și invers, aaa???...
Posibil că își uitase cheile în mașină. Dar...întrebare: cum și-a luat permisul?!
Sau își satisfăcea dorința ancestrală a pițipoancei și anume aceea de a apărea pe sticlă?...
CIP-CIRIC ! CIP-CIRIC! CIP-CIRIC!...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Lăsați orice comentarii, voi ce intrați aici!