Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

miercuri, 7 mai 2014

Ceaușescu, să ne ierți, hai pe facebook să fim friends!

I SEE DEAD PEOPLE !!! (văd oameni morți!!!)
Corectă observația, dar oare cine ar exclama astfel?
 Noi, dacă ne-am reîntîlni cu Ceașcă?
Sau el, dacă ne-ar vedea ”trăind bine”?
 Cutezînd precum Cutezătorii, șoimînd precum șoimii patriei, m-am avîntat pe noi mulmi de împliniri măcrețe ale internetului și am dat peste ceva incredibil, mai exact peste pagina de facebook a tovarășului Nicolae Ceaușescu , precum și a tovarășei sale de viață și de moarte, Elena Ceaușescu.
După un sfert de veac de neatîrnare, după 5 cincinale de progres, libertate și capitalism, am ajuns mai jos decît de unde am plecat!
Incredibil internetul ăsta! Cum, dragi ”pretini”, cum, după ce am crescut în spiritul ”un Ceaușescu bun e un Ceaușescu mort”, acum, la maturitate, cînd generația mea visa să construiască și să trăiască într-o lume ”normală”, fără dictatură, fără partide extremiste, fără ideologii dezumanizante, cum să-i cer prietenia pe facebook?! Poate să-i cer și o butelie, sau un apartament, nu? Ce comod. Nu mai trebuie să fug pe lîngă blindatul ARO dictatorial și să îndur o bătaie de la Securitate pentru a-i plasa plicul cu doleanțe...astăzi stau comod acasă în fotoliu și socializez cu acest spirit după bunul meu plac. Pentru că, vă place, sau nu, Ada Milea are dreptate: Ceaușescu n-a murit, ne veghează îndîrjit. Nu știu dacă Ceaușescu e un spirit, dar sigur e în spiritul nostru. Ucigîndu-l de Crăciun, în 89, de fapt, ne-am sinucis. Ne-am sinucis și am ajuns, ca orice sinucigaș conform contract, alături de el și de coana Leana, în iad. În iadul nostru de zi cu zi.
Dar acestea sunt lucruri îndelung dezbătute, știute, recunoscute, stabilite, așa că hai să revenim la Prima Pagină de Facebook a Țării.
Parcă și aud discursul de inaugurare. Ce zic eu, parcă îl și văd. Parțial color, pentru cine știe.

DISCURSUL SOLEMN ROSTIT DE TOVARĂȘUL NICOLAE CEAUȘESCU CU PRILEJUL INAUGURĂRII PAGINII SALE OFICIALE DE FACEBOOK
 ȘI DE ALEGERE A SA ÎN FUNCȚIA SUPREMĂ DE PREȘEDINTE ȘI PRIM-ADMINISTRATOR AL ACESTEI PAGINI


Stimate tovarășe Președinte al Fesbuc, domnule Marc Țucănbere...stimate tovarășe și pețipoance selfiste...stimați tovarăși și cocalari, maneliști din toată țara, fără deosebire de națonalitate și fără număr, cu alte cuvinte, Stimate Omule de tip Nou,
 în aceste momente solemne, de la înalta tribună a-nternetulu`, doresc să adresez cele mai calde mulțumiri șomerilor, pensionarilor și copiilor. Asta pentru că nu se mai ezistă, ca să mulțumesc cum obișnuiam, clasa muncitoare, țărănimea, telectualii, oamenii muncii fără osebire de naționalitate, nu se mai ezistă nici munca în țară, nu mai avem nici țară, ci doar un singur stat, un stat de drept, un stat unitar și suveran: Statul pe Fesbuc! (Likeuri)
Dragi tovarăși și frenț, cum se spune astăzi, chiar de înainte de a se naște stimatul președinte și inventator Marc Țuchenbergenbier, deschizător de drumuri de împliniri mărețe, am contribuit la această mare, grandioasă, epocală eră a omenirii, cea a rețelelor de socializare. Trăiască Partidul de Socializare Român! (Likeuri prelungite)
 Am început această măreață ctitorie chiar pe 25 decembre 1989, după căderea odioasei, văduv fiind pentru cîteva secunde, văduv dar LIBER, cînd, neprecupețind nici un minut de libertate, am aticipat...apiticat...anpicitat...am pus bazele viitorului luminos al fesbuculu`, inventînd 2 ielemente de bază, poucul și postatul pe zid. Mă refer mai ezact, atunci cînd un grup de tineri mi-au dat ”Poke” la Tîrgoviște, unde am ajuns cu TAG-ul...ăăsta, cu TAB-ul. Mi-au dat ”poc!-poc!” pînă mi-am făcut un selfii cu Kalașnicovul și am postat pe peretele din spate cam tot ce aveam on my mind, adică în cap. Am luat atunci cred că mai mult de 23 de milioane de laicuri. 
(Likeuri și Shareuri fierbinți, sincere.
Se scandează commenturi: inimioare, emoticoane și muuulte semne de esclamație)
Pentru a propăși această ctitorie a-nternetulu` - pagina mea de fesbuc- , pentru a o înainta pe noi și noi culmi de civilizațe și progres, promit solemn, să o difuzez pă `nternet, doar 2 ore pe zi, de la 20 la 22 seara!
Am să postez poze cu animalele mele de companie: Vadim, Păunescu (ce mult mînca ăsta!), Iliescu (ăsta micu` a turbat și a trebuit să mă împuște ca să scap de turbarea lui)...Voi milita neobosit pentru a rezolva problema maidanezilor fără stăpîn, ca Voiculescu, Băsescu și haitele lor de la Antene și de Labeunu. Dragi tovarăși și pretini, să nu precupețim nici un efort și să depășim planul cincinal la Likeuri, comentarii și Shareruri! Pentru că numai în șeruri o să ne mai fie bine!
(se scandează ”Ceaușescu și Facebookul numai ei ne dau de lucru!” și ”Likeul nostru, prietenia- Ceaușescu, România!”)
În încheiere, vă asigur că aceia dintre dumneavoastră care nu-mi cer pretenia sau care nu mi-o acordă, trebuie reeducați pentru a deveni chezașii unui internet luminos, al tutulol, fără deosebire de naționalitate. De aceea, tovarăși, îi voi trimite la Canal. Pentru că vă anunț solemn, cu această ocazie, că doresc să îmi deschid și un canal pe Youtube!

Sau cam așa ceva.
Prezentăm mai jos, în fața Marii Adunături Naționale de Socializare, academica pagină a Tovarășei Elena Ceaușescu. Cum ar spune doamna, iată Dovada!
Dați CLICK cu mouse-ul pe poză pentru a o mări și a vedea detaliile

Aflăm cu reală stuchefacție că Elena Ceaușescu S-A REÎNCARNAT!!! (dați click pe poză pentru a o mări, a o preamări și a vedea aceste detalii senzaționale incredibile în direct exclusiv)
A renăscut în Petrești, județul Alba, România, a studiat la ASE București și trăiește în Iași. Dar acum se plimbă prin Praga, Cehia.
Este, bineînțeles, căsătorită. Chiar dacă nea Nicu e un pic mai mort decît ea, totuși are pagină de socializare ca un bun socialist ce se află, ca să nu mai pomenim că ei au avut mereu o chimie specială. Mai ales ea.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Lăsați orice comentarii, voi ce intrați aici!