Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

miercuri, 28 martie 2018

Colecția de aberații primăvară / iar, iarnă

*    Cred că ar fi interesant de urmărit o dezbatere cu tema ”Rolul muncii în viața omului”, între un grup de cercetători jamaicani și un grup de cercetători japonezi. Nu, nu i-am ales datorită faptului că ambele țări încep cu ”JA”. Asta e doar o coincidență stupidă. 
Dar nu ne oprim aici: ca să facem lucrurile și mai interesante, ca să nu zic de-a dreptul imposibile, aș introduce în scenă și doi moderatori care să arbitreze dezbaterea: un român de etnie romă și un neamț get-beget. 
    Nu știu la ce concluzie se va ajunge - dacă se va ajunge la una - și nici nu îndrăznesc să-mi imaginez cât va dura. Gândiți-vă numai cât va dura până când grupul de cercetători jamaicani și arbitrul rom vor înțelege noțiunea de ”muncă”!

*   Campania #MeToo s-a întors ca un bumerang, lovind tot în rândul femeilor. Vă dați seama ce frustrate sunt cele care nu au absolut nimic de povestit? 
    Gîndiți-vă la o femeie obișnuită, cu o viață normală, care nu a găsit niciodată vreo privire străină în decolteu, sau vreo amprentă ”accidentală” pe dosul fustei. O femeie, care constată, într-o bună zi, că, spre deosebire de ea, milioane de femei au trezit cuiva, cât de cât, un interes de natură sexuală. Această doamnă va începe, inconștient, să-și provoace colegii, vecinii. Apoi, conștient, va începe să-i urască. Cum băi tâmpiților, nimic?! Fi-v-ar grăsancele voastre! Se va duce la esteticieni din ce în ce mai scumpi, mai de pe la Antena Stars, va cheltui banii de concediu, de pregătire, ai copilului, de înmormântare ai părinților, va delapida de la serviciu, o va părăsi soțul, va ajunge la închisoare și acolo, în sfârșit, va fi violată în grup de niște condamnate la moarte. Cea mai frumoasă zi din viața ei! Să vezi ce poveste iese de aici...povestea ei! Rupe toate recordurile pe #MeToo !
     Dacă va mai fi la modă, până atunci, tâmpenia asta. Campaniile se succed repede în online: Harlem Shake, Ice Bucket Challenge, Mannequin Challenge, MalinBotRezist Challenge etc. Deja bate la ușă campania ”Delete Facebook Challenge” care se pare că va avea mare succes printre utilizatori. Mai ales printre cei de pe Facebook.

*   Nu știu dacă, vreodată, voi fi convins 100%, științific, că oamenii se trag din maimuțe. Nu știu, s-or trage. Treaba asta e, însă, cu dus-întors și cu tras-împins. Zi de zi, constat, empiric, că majoritatea lor, taaare se mai împing înapoi în copaci!

*    Tot din categoria ”interesant de urmărit”, am imaginat cuplul ideal, două personalități contemporane, doi falnici brazi ai neamului (unul, cam ramolid ce-i drept, iar celălalt din specia O,tannenbaum), parcă făcuți să se completeze unul pe celălalt, ca Yin și Yang, un cuplu pe care mi-ar place să-l văd prezentând programul de revelion, programul de guvernare, premiile Oscar, tragerea Loto Prono sau dialogând pe orice temă ar dori domniile lor: Florin Piersic & Klaus Johannis.
     


 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Lăsați orice comentarii, voi ce intrați aici!