Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

joi, 12 iulie 2012

ASTRA La Vista, Baby!

Diavolul s-a nascut agent de asigurari. Iar copii lui au devenit patroni de service-uri auto.Asa au planuit ei ca vor stapini lumea.
  Am facut asigurare full CASCO la ASTRA Asigurare Reasigurare.Am platit-o in 4 rate inainte de termen.
  In decembrie anul trecut, niste viitori picati la bac - presupun-, cu un OPEL vechi mi-au busit masina in parcare, in toiul noptii.Politia a avut un mic deranjament anal in a gasi faptasul. In fine, Politia, prin definitie, este un deranjament anal. Sau o productie a orificiului incriminat, in zilele cele mai bune.
  Mi-am dus masina la reparat la SC SERMECOM AUTOTRADING SRL.Mi-au reparat-o pe baza OK-ului de plata dat de ASTRA.M-am dus sa o iau. Servisul, adica Sermecom blablabla, m-au pus sa semnez : 1.Daca ASTRA nu achita, ma oblig eu sa achit.2. Se percep penalitati de intirziere la plata de 1% pe zi in caz de neplata.3.Daca nu ridic masina intr-un oarecare termen, ei percep si pt aceasta gazduire in curtea dumnealor o circa de bani/zi, dupa care o scot la licitatie.Toate astea dupa ce mi-au reparat masina. Ce optiuni aveam?! : - "Nu vreau sa semnez, stricati-o cum era! Ma duc la alt service!"
Asa ca mi-am luat masina din ograda lor in ianuarie 2012.In Mai 2012, m-au notificat - fara ca eu sa iau la cunostinta de aceste notificari la acel moment - ca ASTRA nu a platit nimic. Mi-a luat banii pe asigurare, dar mai departe...fiecare cu a mamei lui. E mai profitabil asa.
Drept pt care, SERMECOM m-a tarat in judecata sa le platesc 3500 ron penalitati de intirziere la o factura de 2300 ron, din vina lu ASTRA care ne asigura CA LUAM TEAPA.
 Astazi, eu am termen pe 19 iulie sa ma judec cu SERMECOM cu posibilitatea impunerii a platii de 3500 ron a penalitatilor LUI MIE!!!
  Si fu...ut si cu banii luati, vorba dacica.Banii de asigurare.Cica acele clauze infipte de SERMECOM in PV de predare-primire si factura de reparatii sunt abuzive.Dar ce mai conteaza asta intr-un stat in care respectarea legii e abuziva?
SERMECOM AUTOTRADING si ASTRA ASIGURARE REASIGURARE: 2 cauze ale faptului ca suntem saraci si umiliti. Cum spunea reclama aia, NISTE TARANI!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu