Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

joi, 3 mai 2018

Am muncit și nopți, am muncit și zile...nu.


 Vi-l amintiți pe bătrânelul din imagine? O apariție meteorică, pe toate canalele de știri, timp de vreo 2 zile, cu ocazia lansării celui de-al treilea copil al Ducesei de Cambridge, featuring Prince William.
      Se numește Tony Appleton (moșu`din poză, nu copchilu`3), iar jobul său este de Town Crier (crainic orășenesc), angajat pentru a răcni neinteligibil, în spații publice, anunțuri de interes extrem de general spre deloc, adică despre care, pe nimeni nu doare, nu ustură și nu jenează undeva. Mai precis, în cur.
    Mișto job. Cîte un eveniment- două, pe an. Îmi imaginez cum discută cu soția, seara, la ceai:
El: - Și cum a fost ziua ta, darling? (Ea îi povestește ceva, el ascultă). Apoi, ea:- Și cum a fost anul tău, darling?...
El: - Nu cine știe ce. Mai vrei ceai?
Ea: - Nu, darling. Tocmai l-am otrăvit. Nimic personal. Doar că ai un job insuportabil de bun.
    Foarte tare, nea Tony. Stai și freci pana de la pălărie. Un eveniment-două pe an, câte un nou-născut la câțiva ani... apropo, Prințul ăsta, William, se cere castrat! Trei copii în interval de...cât ?! Câțiva ani?! Făra ore suplimentare, fără bonusuri de performață?! Da` unde ne trezim aicea, angajat la privat?! Mai lipsește să pună ăia și target. Atâția copii pe an, de anunțat. De unde? Cine să-i facă? Degenerații ăia cu sânge albastru? Nu. Tot omul de jos. O să-i facă nea Tony, ce să facă? Hai să fim serioși, credeți că ar fi prima oară? Că prințese și ducese tot sunt, doar e Anglia, tată! Unul peste alta, cu serviciul nu e de glumit. Mai ales cu brexitul ăsta...trebuie să ții cu proteza de el!
    Lasă, boss, că încă e bine. Să n-ajungi din cauza brexitului, să vii să cauți de lucru prin România. Că s-ar putea să te angajeze Cristi Borcea, să-i anunți noile progenituri, de nici nu o să mai ai timp să mergi, măcar o dată pe zi, acolo unde până și capetele încornonate merg singure!
    God, save the Queen. Are you sure you want to save the Queen? All previous data will be lost.
   

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Lăsați orice comentarii, voi ce intrați aici!